Algemene voorwaarden

NA Fitness 24-7

24/7 uur concept van NaFitness houdt in dat je naast de reguliere openingstijden ook op alle andere tijden kunt fitnessen: ‘s nachts, in het weekend en tijdens vakantie- en feestdagen. Het betreft alleen fitness en cardio. Buiten de reguliere openingstijden zijn er geen medewerkers die je kunnen begeleiden.

 

Toegang via gezichtsherkenning

Via de gezichtsherkenning kun je de deur altijd openen en sluiten. Bij de aanmelding van de 24/7 fitness, legt een medewerker van NA Fitness uit hoe het in zijn werking gaat . Zorg ervoor dat je altijd de deur sluit bij het verlaten van het pand.

 

Veiligheid

 

Buiten de reguliere openingstijden zijn geen medewerkers aanwezig in het pand. Dat houdt in dat je zelf extra alert dient te zijn op de eigen veiligheid en de veiligheid van anderen. Het betreden van het pand is volledig voor eigen risico. We adviseren om bij twijfel over de gezondheid niet te trainen buiten de reguliere openingstijden. Daarnaast adviseren we om indien mogelijk altijd in gezelschap te trainen van een vriend, collega, familielid of partner.

 

Alarmknoppen en keyhouder met een sos knop erin

 

Om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren, kun je gebruik maken van de SOS knoppen in de zaal. Deze SOS knoppen alarmeren de hulpdiensten. Of je kunt gebruiken maken van de keyhouder met een sos knop.

Als je gebruik maakt van de keyhouder dien je deze terug te hangen als je klaar bent met sporten,op de desbetreffende plek.

Wanneer je dit niet doet of de keyhouder kwijt raakt zal er …… in rekening worden gebracht.

 

 

Bewakingscamera’s

 

In het pand zijn bewakingscamera’s aanwezig die je filmen tijdens het sporten. We adviseren om buiten de reguliere openingstijden thuis te douchen. Indien je gebruik hebt gemaakt van de douche dien je deze netjes achter te laten. Voor je veiligheid adviseren wij om niet langer dan 20 minuten gebruik te maken van de kleedruimte.

 

Verlichting

 

Wij werken met bewegingssensoren die ervoor zorgen dat er altijd licht is wanneer er mensen in het pand zijn. Bij 20 minuten geen detectie gaan de lampen vanzelf uit.

 

 

Nooduitgangen

Om de veiligheid optimaal te waarborgen zijn er voldoende nooduitgangen.

 

 

Regels 24 uur concept

  1. De nooddeuren mogen alleen gebruikt worden bij calamiteiten. Misbruik leidt tot ontzegging van de toegang zonder restitutie van lidmaatschapsgeld.
  2. Tijdens het sporten gelden de normale kleding- en hygiëneregels. Geen ontblote lichamen en ook alles na het sporten netjes schoongemaakt achterlaten.
  3. Het is niet toegestaan om je aan of achter de bar te bevinden.
  4. Je komt uitsluitend om te sporten en niet om NA Fitness te gebruiken als hang/ontmoetingsplek.
  5. Het is niet toegestaan het pand onder invloed van drank, drugs of andere verdovende en/of illegale middelen te betreden.
  6. Het is niet toegestaan goederen of levensmiddelen in het sportcentrum te laten bezorgen of binnen te nuttigen.
  7. Het is niet toegestaan om mensen die niet lid zijn of geen pro lidmaatschap hebben binnen te laten in het sportcentrum. Dit kan tot ontzegging leiden van toegang tot Nafitness.

 

 

In de praktijk

 

– Je opent de voordeur via je gezichtsherkenning .

– Je gezicht is goed zichtbaar: geen muts, pet of zonnebril op. .

– De deur gaat open;

– Zorg bij binnenkomst dat de voordeur ook weer goed sluit.

– Als de deur niet open gaat; volg de instructies op het bordje naast de terminal.

– Wij raden je aan om waardevolle spullen bij je te houden , thuis te laten of gebruik te maken van de kluisjes .

– Je traint in fitness/kracht ruimte, onder toezicht van de camerabewaking.

– Je houdt je strikt aan de regels van NA Fitness .

– Indien je gebruik hebt gemaakt van de douche dien je deze netjes achter te laten.

– Zorg bij het verlaten van het fitnesscentrum dat de deur ook weer goed gesloten is.